Már jóval csütörtök 18 óra előtt megérkeztek a magyar bajnok játékosai, Bíró, Verasztó és Körmendi, az amerikai Reddic pedig légiós társával nyitott be az Aréna Savaria sportolói bejáratán. Aztán persze az új szerzemények, Kirivacsevics, Washington, Hooker és Lake is körbenézett a szentélyben, mielőtt labdát fogott a kezébe.

 

A magyar válogatottak, Váradi, Perl, Filipovity és Benke a jövő héten kapcsolódik be az edzésekbe.

Laki Ádám és Hajas Csaba erőnléti edzők irányítása mellett melegítettek és erősítettek játékosok, majd a labda is előkerült.

 

 

 

– Ezen a héten kondicionáló és dobóedzések lesznek, valamint egyéni tréningeket is tartunk, hogy mindenki utolérje önmagát, majd augusztus 20-án már a magyar válogatottakkal együtt, teljes kerettel, Gasper Okorn vezetőedző irányításával folytatjuk az edzéseket. Alig több, mint 3 hét áll rendelkezésünkre, hogy erős csapattal vágjunk neki a 2019/2020-as szezonnak – nyilatkozta a falcokc.com-nak Milos Konakov másodedző.

A Falco már minden nap a BL- és a bajnoki nyitányra készül, még nemzeti ünnepünket sem hagyják ki, augusztus 20-án is edzenek az Okorn-Konakov edzőpáros vezetésével.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!