Gaál Bálint kiesésével csatár szűkében van a Szombathelyi Haladás. A Szolnok ellen készülő vasi együttesnek így mindenképpen igazolnia kellene egy megfelelő befejezésre szakosodott játékost és úgy tűnik meg is van a megfelelő jelölt erre a posztra. Az egyik labdarúgásra szakosodott portál információi szerint Novák Csanád jelenti a megoldást.

A korábbi utánpótlás-válogatott támadó a nyári felkészülési időszakot a Haladásnál kezdte, majd a Sárvár elleni próbajátékon is részt vett a zöld-fehéreknél. A 2 méter magas csatárt egyébként élő szerződés köti a Mezőkövesd csapatához, de a Haladás kölcsönvenné őt klubjától. Ez a megoldás pedig koránt sem elképzelhetetlen.

A legutóbbi szezont ugyanis a Zalaegerszeg színeiben, szintén kölcsönben töltötte. A zalaiaknál 30 tétmecsen ötször talált be az ellenfelek kapujába. Egyébként Novák Csanád rendkívül tapasztalt játékosnak számít. Pályafutása során magára öltötte a Mezőkövesd, a Gyirmót, a Vasas, a Kecskemét valamint a Győri ETO mezét is. Már csak a játékoson múlik, hogy mikor írja alá szerződését a vasi alakulattal…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!