A nyári időszak ellenére sem maradnak a vasi sportbarátok esemény nélkül. Legutóbb az Unikornis Egri Íjász Sportegyesület rendezésében tartották meg Felsőtárkányban az országos bajnokság újabb állomását. A megmérettetésre hazánk minden pontjáról érkeztek íjászok, köztük a Haladás VSE színeiben induló Molnár Józseffel.

A korábbi világbajnok ezúttal is esélyesként érkezett a seregszemlére és nem okozott meglepetést. Végig magabiztos versenyzéssel utasította maga mögé a riválisokat. Az első nap az elérhető 280 pontból 261-et, majd másnap 276-ot ért el. Az 537 pontos eredmény döntőt eredményezett a zöld-fehérek versenyzőjének. A fináléban az elérhet 60 egységből 57-et szerzett meg.

Az 597 pontos szerzett eredmény utcahossznyi előnyt jelentett. Molnár József több mint húsz pontos előnnyel nyerte meg a barebow kategóriát. Az ob aranyérmesnek sok pihenésre nem lesz ideje, hiszen augusztus 19-én már a szlovákiai Európa-bajnokságon ragad íjat és nyilat, több Haladás színeiben induló társával együtt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!