Már munkába állt a másik vasi kosárlabda együttes, az Egis Körmend is. Matthias Zollner irányításával pedig már a keret kialakítása is jó úton halad. A felkészülési mérkőzések és tornák közeledtével egyre jobban formálódik a piros-feketék kerete. A légiósok mellett nagy hangsúlyt kap az utánpótlásképzés és nevelés is, amit erősítenek az igazolások.

Elsőként a Körmend meghosszabbította Takács Kristóf szerződését. A tehetséges kosaras az elmúlt szezonban már a felnőttek között is bizonyíthatott nevelőegyesületében. A korosztályos válogatott játékos további négy esztendőre kötelezte el magát az Egis Körmendhez. Az elkövetkezendő szezonban is számít játékára Matthias Zollner vezetőedző.

A nyáron nagy örömmel fogadták a szurkolók a fiatalokat fejlesztő programot, amelyet hosszútávon szeretne működtetni a körmendi egyesület. Ennek jegyében két tehetséges fiatal érkezett a Rába-parti városban. Ralf Martinez a Budapesti Honvédtól érkezett és bedobóként valamint erőcsatárként vethető be a kosaras.

A veszprémi utánpótlás nagy reménységének tartott Habel Andrich Clemens is piros-fekete mezt húzhat. A 198 centiméter magasra nőtt játékost alsó posztokon lehet majd bevetni. Mindkét friss érkező négy-négy évre kötelezte el magát a vasi piros-feketékhez. Ezen igazolásokkal pedig már nemcsak a jelent, hanem a jövőt is szeretné építeni az Egis Körmend.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!