Szombaton Bécsbe, az immár hagyományosnak mondható 4 Város Tornájára utazott a Répcelaki SE Szuperligás tekecsapata, a Kiss Zsolt edző által irányított gárda pedig győzelemmel abszolválta a felkészülési időszak utolsó megmérettetését.

A szombati nap során Bécsbe utazott a Répcelaki SE Szuperligás tekecsapata, hogy részt vegyenek a 4 Város Tornáján, a felkészülési időszak utolsó megmérettetésén. Kiss Zsolt edző és fiai azonban nem tartalékoltak, magabiztosan szerezték meg az első helyet.

A házigazda KSV Wien mellett a Győr-Szol TC és az SKC Kleinwarasdorf csapataival kellett farkasszemet néznie a vasiaknak, az egész napos versengés végén pedig a Répcelak örülhetett, ugyanis a Vörös Milán (610 fa), Horváth Zoltán (603 fa), Kakuk Levente (616 fa), Pintér Károly (636 fa), ifj. Móricz Zoltán (606 fa), Molnár Pál (629 fa) összetételű gárda kereken 3700 fával, illetve 25.5 ponttal zárt az élen.

Fotó: repcelakisport.hu

Az előttünk álló hétvége során augusztus 31-én (szombat) 14 órától már a Szuperliga nyitófordulójában ragadnak golyót a répcelaki tekések, ellenfelük pedig hazai pályán a szintén vasi Szentgotthárd együttese lesz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!