Továbbra is az egyik legnépszerűbb rovatunknak számít a kérdezz-felelek játékunk, ahol a régió legismertebb sportolóitól kérdezhetnek olvasóink instagram oldalunkon keresztül. Ennek köszönhetően olyan ismert személyeket válaszoltak, mint Dévai Boglárka, Perl Zoltán vagy épp a Haladás futsal csapatának egyik legjobbja, Dróth Zoltán.

Ha pedig szóba került a zöld-fehér együttes, nem mehetünk el szó nélkül a Hungast-Haladás VSE röplabda együttese mellett sem, amely egy nehéz szezon végén hosszabbította meg tagságát a legmagasabb osztályban. Bokor Laura csapatkapitánytól sokan szerettek volna kérdezni és örömünkre a leköszönő játékos élt a lehetőséggel.

“Villáminterjúból” kiderült, hogy egy nagyon vidám személyiség, akinek nem kell a szomszédba menni a jókedvért. Készségesen válaszolt a jövőjét illető felvetésekre is, hiszen ősztől visszaül az iskolapadba. Abban viszont nem volt biztos, hogy ez a szakítás véglegesnek tekinthető…

Nézzük, mit kérdeztek olvasóink Bokor Laurától:

Hogy vagy?
– Jól vagyok köszönöm.

Mi az a három dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
– Ez a kérdés most megfogott! Sosem gondolkoztam még rajta talán egy szuper funkciós bicskát, gyufát és egy lakatot?

Ki volt a legjobb játékos, akivel egy csapatban játszottál?
– Takács Doroti nagyon büszke vagyok rá.

Mi a kedvenc kajád, amit el tudsz készíteni?
– Mostanában nagyon megszerettem a tésztákat főleg ha garnéla is van benne. Úgyhogy nálam egy garnélás tészta mindig nyerő.

Ki a példaképed, akár a sportban, akár a magánéletben?
– Nincs példaképem. Én a szüleimre nézek fel leginkább.

Soha nem gondolkoztál azon, hogy eligazolj?
– Őszintén, nem igazán. Amíg gimibe jártam, addig nem is gondolkoztam rajta. Utána pedig örültem, hogy egyetem mellett még tudtam kicsit csinálni, hiszen nem mentem messzire.

Miért szereted a röplabdát? Esetleg van vele nagyobb célod, amit el szeretnél érni?
– Szerintem egy nagyszerű csapatsport, ahol a pályán jól látszik, hogyan tudnak a társak egymásért küzdeni. Plusz a pontok utáni öröm, hangulat talán ebben a sportban még látványosabb, mint a többiben. Ezek miatt szerettem meg én. Egyelőre most nincs újabb cél, örülök ameddig sikerült eljutnom.

Következő szezonban is maradsz a Haladásnál?
– Sajnos nem, szeretném befejezni az egyetemet, ezért abbahagyom a röpit egy időre biztosan.

Szerinted mi lesz jövőre a csapattal Lulu?
– Remélem, hogy minél jobban sikerül egyben tartani az idei csapatot, és egy jó kis keret lesz a jövő évben is a Halinál.

Hány éves korod óta kézizel?
– Lassan már 10 éve nem kézizem.

A röplabdán kívül milyen sportokat szeretsz nézni?
– Minden sportot nagyon szeretek nézni, vagy akár szívesen ki is próbálok többet közülük. Ami a szívemhez még közelebb áll az a kézi és a foci.

Melyik volt életed legemlékezetesebb mérkőzése?
– Több ilyen is volt, viszont ami a szívemhez a legközelebb áll az a 2 évvel ezelőtti Miskolc elleni meccs, mikor újra feljutottunk az NBI-be.

Mikor mehetek át palacsintázni?
– Te jöhetsz bármikor. (a kérdést Laura testvére tette fel – a szerk.)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!