Óriási sikert ért el a Haladás II. számú csapata, amelyben több tehetséges fiatal alkotja a keretet. A harmadosztályú küzdelmet magabiztosan megnyerő vasi alakulatra nagy feladat várt. Egy osztállyal feljebb kell bizonyítania Sziffer András tanítványainak. A nyitófordulóban a bábolnai sportcsarnokban léptek pályára a bajnokságot a zöld-fehérek.

Az ellenfél a győri SZC Futsal Club volt, amely mindenképpen győzelemmel szerette volna kezdeni a szezont. Ennek ellenére mindkét csapat támadólag lépett fel és alakítottak ki helyzeteket. Úgy festett, hogy nem születik gól az első félidőben, aztán gyors adok-kapok következett: Pinczés találatára még Papp felelt a szünetet jelző sípszó előtt.

A fordulás után sem változott a játék képe. Azonban a szombathelyiek határozottabbak voltak a kapu előtt, így meglépett a Haladás. A végén még szépítettek a győri futsalosok, de helyenként kiváló játékkal kirukkoló vendégek egyetlen góllal jobbnak bizonyultak és gyűjtötték be idegenben a fontos három bajnoki pontot.

SZC Futsal Club – Haladás VSE II. 2-3 (1-1)

Haladás: Horváth – Nagy K., Gyenese, Tóth M., Kendik.
Csere: Kovács, Németh G., Papp, Vatamaniuc-Bartha, Volner, Németh Z.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Pinczés, Járóka illetve Tóth M. 2, Papp.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!