Labdarúgásra kiválóan alkalmas időjárás fogadta a csapatokat a Király Sportcentrum, ahová szép számmal érkeztek szurkolók is. A Haladás-Viktória a Kelen SC felett aratott 4-0 arányú győzelemmel kezdte a JET-SOL Ligát, míg soron következő ellenfele a Szent Mihály Szeged-Fitsport az ETO FC Győr ellen veszített 2-0-ra.

Ráadásul a győri és a vasi együttes a válogatott összetartása miatt felkészülési mérkőzést is játszott, amit Siklér kiváló formája döntött el. Ennek fényében mindenki szombathelyi győzelmet várt. Jól is kezdte a találkozót a Viktória, nagy rohamozásba kezdtek, de a vezető találat nem született meg. Ezt követően kiegyenlítetté vált a játék.

Leginkább a mezőnyben gyűrték a csapatok egymást, a kapuk elvétve forogtak veszélyben. A fordulás után egyre nagyobb nyomás alá helyezték a vasi lányok a vendég kaput, azonban nem sikerült betalálni. Manhart és Tálosi is nagy helyzetben hibázott. A slusszpoén pedig ezután következett, hiszen a lefújás előtti percekben büntetőhöz jutott a Viktória.

Manhart tizenegyesét azonban Koric kapus bravúrral védte, így két pontot elhullajtottak a szombathelyiek. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazaiak mesterét, Simon Attilát kiállította a játékvezető, aki így az utolsó percekben már csak a lelátóról szemlélhette játékosait. Ezzel a döntetlennel a harmadik helyen áll a vasi együttes a nyolccsapatos élvonalban.

Haladás-Viktória FC – Szent Mihály Szeged-Fitsport 0-0

Viktória: Bíró – Balogh (Kopcsándi), Fördős, Horti, Kiss Zs. – Tóth A. – Öreg (Tálosi), Manhart, Rácz, Harsányi (Szakonyi) – Siklér.
Vezetőedző: Simon Attila