A Vas Megyei II. osztályban is sor került a 4. forduló küzdelmeire, ahol gólokból és izgalmakból nem volt hiány, sőt, akadtak meglepetések is. 

Vas Megyei II. o. Északi csoport 4. forduló

Azok után, hogy az Alsóújlak megnyerte a harmadosztályt, most a második vonalban is remekül menetel a csapat: zsinórban a harmadik mérkőzésüket nyerték meg, ezúttal az Uraiújfalut győzték le. Hazai pályán szenvedett vereséget az Ikervár gárdája, valamint a Sitke együttese is, előbbi a Söpte, utóbbi a Gencsapáti ellenében. Megszakadt a gérceiek remek szériája is, az eddig hibátlanul teljesítő alakulat Szelestén kapitulált.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 4. forduló

Fordulatos mérkőzésen hozta el a három pontot Balogunyomból a Vasszécseny gárdája: a hazaiak már a 8. percben vezetést szereztek, ám erre a Vasszécseny 4 góllal válaszolt. Nem adta fel azonban az unyomi csapat, a második félidő elején rögtön betaláltak, majd a 70. percben ismét, így már csak egy gól volt a hátrányuk. A hosszabbításra is maradtak izgalmak, a vendégek megszerezték 5. góljukat, és amikor már mindenki azt hitte volna, hogy ezzel vége a találkozónak, újfent betalált a Balogunyom, ám az egyenlítésre már nem maradt idejük. Továbbra is hibátlanul menetel a nyár folyamán megerősödött Csákánydoroszló csapata, ráadásul ezúttal rangadón bizonyították, hogy komoly céljaik vannak a bajnokságot illetően, hisz simán legyőzték a tavalyi ezüstérmest.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!