A szombati nap során már a második fordulóval folytatódott tovább a 2019/20-as teke Szuperliga bajnokság, ahol az előző kiírásban ezüstérmet szerző Répcelaki SE, az újonc KÖFÉM SC otthonában lépett pályára. 

A vasiak nem túl jó előjelekkel látogattak Székesfehérvárra, ugyanis a nyáron Zalaegerszegről érkező Pintér Károly pár napja súlyos balesetet szenvedett, így nem tudott a csapat rendelkezésére állni. (Mielőbbi felépülést kívánunk ezúton is a sportembernek!)

A nyitó sorban ezúttal ifj. Móricz Zoltán adta meg a lökést a vendég alakulatnak egy 618 fás eredménnyel (a nap legjobbja!), és hozzá hasonlóan Horváth Zoltán is pontszerzéssel zárt, igaz, mindössze 5 egységnyi különbséggel, de a lényeg, hogy a 2:0-ás vasi vezetéssel zárult a nyitókör.

A tetemes különbség tudatában nyugodtabban guríthatott Kuslis Gergely, valamint Molnár Pál a második körben, és mindkét játékos hozta is a párharcát 576-, illetve 595 fát ütve.

A záró részben Kakuk Levente csapatkapitány nagy csatában (590-585) hozta az újabb répcelaki pontot, eközben Vörös Milán viszont kikapott, így végül a Répcelaki SE a papírformának megfelelően 7-1 (3515-3335) arányú győzelmet aratott, így 2 fordulót követően is 100%-os!

Fotó: repcelakisport.hu

A jövőhéten (szeptember 14, 14:00) rangadóval folytatja Szuperligás szereplését a Répcelaki SE, méghozzá a nagy rivális, Zalaegerszeg ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!