A Vas Megyei III. osztály küzdelmei is tartogattak izgalmakat, és főleg gólokat a hétvégén: a Szergény egy laza nyolcassal küldte haza a Mesteri gárdáját, a Pankasz pedig Körmenden rúgott 9-et. Továbbra sem talált legyőzőre a Boba, az Ostffyasszonyfa és a Magyarszecsőd sem, mindhárom együttes hibátlanul áll 4 forduló után, előbbi kettő a sárvári, utóbbi pedig a körmendi csoportot vezeti. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 4. forduló

A szombathelyi csoportban hibátlanul teljesítő együttes ugyan nincs, de veretlenből akad több is, pontegyenlőséggel áll az élen az Oszkó, a Bucsu és a Telekes, és egy meccsel kevesebbet játszó Torony is odaérhet még melléjük.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 4. forduló 

A Magyarszecsőd továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezeti a körmendi régió küzdelmeit, ezúttal hazai pályán rendeztek gólparádét a Kondorfa ellen. A pankasziak nem bizonyultak udvarias vendégnek Körmenden, 9-ig meg sem álltak. Izgalmakban és fordulatokban nem volt hiány a Vasalja – Rönök és a Gasztony – Nagyrákos mérkőzéseken, előbbi párharc 3:3-as, utóbbi 4:4-es döntetlenre végződött.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 4. forduló 

Igazi vízilabdás eredményt hozott a Simaság és a Nemeskocs derbije, ám végül a hazaiak örülhettek. Nem úgy mint Kemenesmagasiban, ahol a helyi csapat a Jákfát fogadta, és egy nagyon izgalmas meccsen kapott ki 4:3-ra. Az Ostffyasszonyfa és a Boba is hibátlan 4 forduló elteltével, előbbi Sótonyban, utóbbi Csényében aratott győzelmet.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!