Régebb óta ismerték egymást, mégis csak lassan alakult ki a nagy, mindent elsöprő szerelem két magyar úszó között. Mutina Ágnes, a korábbi Európa-bajnok és Bernek Péter, a rövid pályás világ- és Európa-bajnok sokáig csak látásból ismerték egymást, majd szerelem szövődött közöttük. Tavaly már megtörtént az eljegyzés is, hogy idén hivatalosan is egybekössék életüket.

Igazi álomesküvőt tartott a pár, amelyre több úszótárs és edző is hivatalos volt. Mutina Ágnes elárulta, hogy az ifjú férj az esküvő előtt érkezett haza a kvangdzsui világbajnokságról, így sok minden a menyasszonyra maradt – ami a szervezést illette – majd rendesen belehúzott Bernek Péter, hiszen még táncórákra is eljárt kedvesével.

Az igazi kikapcsolódásra azonban még várni kell, hiszen Mutina Ágnes új munkahelyen dolgozik, míg a családfőnek is sűrű programja van. Emiatt a nászutat későbbre halasztotta a pár. Persze fontos a feltöltődés is, így barátokkal egy igazi láblógatós nyaralásra azért futotta: egy hetet töltöttek Hvar szigetén. Mi pedig ezúton is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Életem legboldogabb napja! #wedding #20190816 📸 @emlekalmodo.photography

Bernek Péter (@peterbernek) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!