Véget ért a nyár és szinte minden sportág jeles képviselői újra munkába álltak. Ez alól talán kivételt képeznek a dartsozók, akik nyáron is rendre nyilat ragadtak különböző versenyeken. Szeptember azonban az Ő életükben is kiemelten fontos, hiszen több rendezvény is megrendezésre kerül a vasi megyeszékhelyen. Elsőként az Aero Open 2019. folytatódik.

A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület égisze alatt megrendezett bajnokság már a hatodik fordulójához ért. Vasárnap pedig az első őszi megmérettetés vár a vasi megyeszékhelyen mindazokra, akik szeretnének részt venni a versenyen. A helyszín ezúttal is az SZDCSE otthonául szolgáló Aero Fitness Club földszintjén található dartsterem lesz.

A játékmód a korábban megszokott 501 DO lesz, először csoportkör, majd egyenes kiesési rendszer következik és így derül ki, hogy ki a legjobb. Az összetett pontversenyt a címvédő Pósfai Miklós vezeti 152 ponttal. Mögötte Szajkó Roland 92, míg Kámán Lehel 72 egységgel áll. Fontos információ, hogy a verseny előtt még a helyszínen is fogadnak el nevezést a szervezők!

Aero Darts 2019 – VI. forduló
Szombathely, Aero Fitness Club
2019. szeptember 15. – 15:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!