A Berettyóújfalu elleni szezonnyitót követően Juanra tanítványai könnyedén győzték le a Dunaferr, majd a Ferencváros csapatát. Az újonc Kecskemét sem panaszkodhatott, hiszen az eddigi három fordulóban megszerzett 4 pontjával a tabella előkelő helyén állt. Hétfő este ez a két együttes mérte össze erejét a Rohonci úton.

A tapogatózó játékot követően a hazai alakulat diktálta a tempót. Hiába a mezőnyfölény, nem sikerült megszerezni a hőn áhított vezető találatot. Komoly nyomás alá helyezte a kecskeméti kaput a Haladás, nem sikerült bevenni. Vagy a védelem zárt jól vagy az utolsó passzokba csúszott hiba – így gól nélkül telt el az első félidő.

A szünet jót tett a Haladás játékának. Szinte azonnal bevette a kaput a vasi alakulat. Először Dróth Zoltán mattolta Tombácz Róbertet. A 25. percben pedig már kettővel ment a Hali – Milos Simic iratkozott fel a góllövőlistára. A biztos vezetés tudatában már felszabadultak játszott a zöld-fehér alakulat, ez pedig további gólokat hozott.

Három perc alatt háromszor talált be a szombathelyi együttes. Hajmási után Dróth duplája már az ötödik gólt jelentette. Utána Sipos Gergő is szép találatot jegyzett. A hajrára teljesen elkészült az erejével az újonc együttes, így a fiataloknak is lehetőséget biztosított Juanra. A végeredményt Sipos állította be a 35. percben és ezzel a sikerével őrzi dobogós helyét a vasi alakulat.

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal 6-0 (0-0)

Haladás: Alasztics – Horváth P., Simic, Da Silva, Gerencsér.
Csere: Gyimesi (kapus) – Michel Melo, Hajmási, Sipos, Dróth, Péter, Vas, Martínez, Vidák
Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerző: Dróth és Sipos 2-2, Simic, Hajmási

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!