2019. szeptember 14-én Szombathelyen rendezték meg a kick-box országos bajnokságot felnőtt és master class korcsoportban, light-contact és kick-light szabályrendszerekben. Az Agrobio Classic Kick-box Club három versenyzője indult a megmérettetésen. A vasi klub mindhárom versenyzője masters kategóriában indult.

Kelemen Renáta (-65kg light-contact masters) és Pődör Csaba (+94kg light-contact masters) remek formában küzdött és gyűjtögette sikereit. Végül mindketten dobogóra állhattak és végeztek bronzérmes pozícióban. Csejtey Gábornak, aki a -74kg light-contact masters kategóriában indult megkoronázta a napot, hiszen aranyérmet akasztottak a nyakába.

Korábban felnőtt bajnoki címet is szerző sportoló ezúttal a masters kategóriában diadalmaskodott. Ezzel a sikerével pedig biztosította helyét a magyar kick-box válogatottban. A nemzeti csapat komoly erőpróba előtt áll, hiszen 2019. október 19. és 26. között Bosznia-Hercegovina fővárosában, Szarajevóban rendezik meg a világbajnokságot – Csejtey Gábor részvételével.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!