Immár negyedik alkalommal rendezték meg Szombathelyen, a Savaria Legio Race terepakadályfutó versenyt. Ahogy korábban úgy ezúttal is kiváló otthonként szolgált az eseménynek a Szabadidőközpont, ahová rengetegen érkeztek. Volt aki nem kifejezetten a versenyzés miatt látogatott ki, hanem önmagának akart bizonyítani, hogy képes megcsinálni a feladatokat.

Idén azonban nemcsak amatőr státuszú versenyzők érkeztek a vasi megyeszékhelyre, hanem profik is. A Savaria Legio Race ugyanis hivatalos pontszerző megmérettetés volt az OCR Kupafutam sorozatában. A rendezvény Szombathely Megyei Jogú Város támogatásával valamint az OCR-Nemzetközi Terepakadályfutó Szövetség védjegye alatt valósulhatott meg.

A Legio Race – amelyet korábban már gyerekek számára is megrendeztek – mára a város egyik kiemelkedő sporteseménye lett. Ezúttal is embert próbáló feladatokat kellett teljesítenie a résztvevőknek, akik egymással valamint az idővel is versenyt futottak. Az extrém terepfutáson nemcsak a bátor vállalkozók, hanem a nézők is remekül szórakoztak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!