Pátkai Attiláék mindig kitalálnak valamit. A baráti kezdeményezés szép lassan mozgalommá nőtte ki magát és a közös edzések mellett rendszeresen jelentkeztek egyéb rendezvényekkel is, ahol mindenki hódolhatott kedvenc sportjának, a kocogásnak. Az első Éjszakai Futásnál bizonyára nem gondolták a szervezők, hogy ekkora sikere lesz.

Már pedig egyre többen csatlakoztak a Szombathelyi Futóklubhoz és az általuk lebonyolított rendezvényekhez is. Csütörtök este már jubilált is az Éjszakai Futás, hiszen már tizedik alkalommal találkoztak a sportbarátok a Csónakázó tó parkolójában, hogy együtt búcsúztassák a nyarat illetve köszöntsék az őszt.

Az Európai Mobilitás Hét keretében megrendezett közös futás során a résztvevők érintették az ELTE-Savaria Egyetemi Központ épületét, de elhaladtak az Evangélikus templom, az Iseum, a Zsinagóga és a Savaria Múzeum mellett is. Végül a Haladás pálya érintésével ért vissza a több tucat futó a kiindulási helyszínre. Az első mérföldkő után biztosak lehetünk abba, hogy a folytatásra sem kell sokat várnunk…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!