A Hungarysport és az UtazzLastMinute kft. közös kezdeményezésére egyre nagyobb az igény. Nem véletlenül! A piramisok országa egyre kedveltebb úti céllá vált a turisták körében. Nemcsak a felszínen akadnak látnivalók, hanem a tengerszint alatt is. Ott bizony egy teljesen új világ nyílik meg az érdeklődők számára.

Portálunk egyik munkatársa a legutóbbi csoportos kiránduláson testközelből tapasztalhatta meg, hogy milyen kincseket rejt a Vörös-tenger és izgatottan mesélt egy cápával való találkozásról. Az egyiptomi kalandnak köszönhetően a búvárkodás is egyre felkapottabb sportággá vált, extremitása miatt pedig egy igazi bátorságpróba is.

– A legutóbbi kiruccanás alkalmával egy kiváló szállodában voltunk elszállásolva. A helyi kapcsolattartóknak köszönhetően pedig nagy kedvezményeket kaptunk a delfinúszáshoz, hajózáshoz és lehetőség volt bemutató merülésekre is. Látványból pedig nem volt hiány – utalt a képekre munkatársunk, aki sietve hozzátette, hogy hasonló kirándulásokra szívesen megy tudósítani. (Meg tudjuk érteni)

Aki kedvet kapna és személyesen is megérintené Egyiptom mélytengeri kincseit, jelentkezzen a Hungarysport vagy a Kerasub oldalán található elérhetőség egyikén. Utóbbinál a búvárkodás alapjainak elsajátításában is segítő kezet nyújtanak, ahogy a merüléshez szükséges kártya megszerzéséhez is.

Következő tervezett út: december 8-15.
Érdeklődj nálunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!