A Szeged harminc pontos pécsi veresége után hazai pályán javítana eddigi teljesítményét, csak egy bökkenő van, a Bajnokok Ligája főtáblára jutó Falco érkezik pénteken este a szegedi városi sportcsarnokba. A két mester a kosárlabda szakportálnak nyilatkozott.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője:  Nehéz feladatunk lesz, ami számunkra fontos, hogy szeretnénk jobb produkcióval előrukkolni annál, mint amilyen teljesítményt nyújtottunk az első fordulóban, Pécsen. Különösen a védekezésünk rossz volt, hiszen 103 pontot kaptunk, ezt nem is kell tovább ecsetelni. Támadásban 73-ig jutottunk, úgy, hogy kihagytunk 10 büntetőt és néhány ziccert, tehát a dobott pontjaik nagyjából rendben voltak. Védekezésen muszáj lesz javítani, a héten sokat foglalkoztunk ezzel, remélem ennek meg is lesz az eredménye.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Meccsről meccsre fogunk idén is haladni, a játékosaimnak is azt mondtam, mindig a soron következő cél lebegjen a szemünk előtt, mert ha kizökkenünk, azonnal problémáink lehetnek. Nagyon kemény meccsek előtt állunk, akárhol, akárkivel játszunk, az ellenfeleinknek nem lesz nyomás, mindenki minket akar majd megverni, ellenünk akarja a legjobbját nyújtani, és meglepetést okozni. Természetesen nyerni akarunk Szegeden, de semmit nem adnak könnyen. Magas szinten, koncentráltan kell játszani mindig, profikhoz méltóan. Optimista és pozitív vagyok. Perl játéka kérdéses, vállsérüléssel bajlódik, két napja nem is edzett, elutazik velünk, de csak holnap derül ki, hogy pályára lép-e, vagy sem.

A szombathelyi klub honlapjának érdeklődésére pedig a válogatott Perl Zoltán válaszolt.

A Szeged – Falco meccs pénteken 18 órakor kezdődik. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!