A Vas Megyei III. osztályban is zajlottak a küzdelmek a hétvégén: nem hozott szerencsét a bucsuiak számára jubileumi cikkünk, hisz a csapat 50 vereség nélkül megvívott mérkőzés után kapott ki Gyöngyösfaluban. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 8. forduló 

A Kőszegfalva tizenegy gólos gálát rendezett hazai pályán a sereghajtó ellen, míg a Torony is vágott egy nyolcast a Perenyének. Zsinórban harmadszor szenvedett vereséget az Újperint. Talán senki sem gondolta volna, hogy pont a hétvégén szakad meg a bucsuiak szép sorozata, hisz a gárda 50 veretlenül megvívott mérkőzés után kapitulált Gyöngyösfaluban. A tabella élén így 3-as holtverseny alakult ki a Torony, a Telekes és a Bucsu csapata is 19 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 8. forduló 

Nyolcadik mérkőzésén is hibátlan maradt a Magyarszecsőd gárdája, ezúttal a Nagyrákos volt az áldozat. Csupán a Szakonyfalunak sikerült győznie idegenben, a többi összecsapáson hazai diadal született, kivéve Vasalján, ahol a helyi együttes és a Csörötnek nem bírt egymással, és egy 8 gólos mérkőzést követően osztoztak a pontokon.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 8. forduló

Továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezeti a tabellát az Ostffyasszonyfa, nem bírt egymással azonban a 2. és a 3. helyen tanyázó Jákfa és Boba együttese. 9 gólos összecsapáson győzött a Nagysimonyi Szergényben, zsinórban 3. találkozóján szerzett pontot a Sótony.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!