Két győztes meccsel kezdte a férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokságot az Egis Körmend együttese. Matthias Zollner tanítványai először hazai környezetben múlta felül az újonc Oroszlányt, majd szomszédvári rangadót vívott a Sopron ellen a hűség városában. Utóbbi találkozó nagyon szoros eredményt hozott, ennek ellenére elégedettek lehetnek a vasi szurkolók.

Az Alpok Adria Kupa küzdelmei is megkezdődtek, igaz ott, a tehetséges fiatal játékosok kaptak lehetőséget, akik így szokják a kiemelt találkozók hangulatát is. A Tisza-partján nagyon sok minden megváltozott a nyáron. A városi tulajdonba került csapatnál alaposan kicserélődött a keret, persze ismerős arcokból sem lesz hiány.

Az Olaj megszerezte Tóth Norbertet, aki mindkét vasi együttesben megfordult korábban. Hiányzója is akad majd a Szolnoknak, hiszen Juhos Levente kézsérülés miatt nem állhat Dragan Aleksic rendelkezésére. Az Olaj egyébként vereséggel kezdte a bajnokságot. Az Alba Fehérvár 20 pontos győzelmet aratott, majd egy hete a piros-feketék örülhettek, hiszen legyőzték a Jászberény csapatát.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK
2019. október 12. – 14:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!