A múlt heti Európa-kupa szereplést követően szombaton ismét hazai pályán folytatta a 2019/20-as Szuperliga küzdelmeit a Répcelaki SE tekecsapata, az ellenfél pedig a nyáron jelentősen megerősödő, és az éremért zajló csatározásokban nagy riválisnak számító Ferencváros volt.

A mérkőzést a fővárosiak kezdték jobban: Horváth Zoltán és Kovács Gábor között kiélezett csata alakult ki, ebből a csatából pedig az FTC klasszisa került ki győztesen (628-612). Közben Kakuk Levente (655 fa) nagy formában gurítva esélyt sem adott Botházy Péternek (592 fa), így 1-1-es állással fordultak az együttesek.

A középső szakaszban Pintér Károly legyőzte Sárosi Krisztiánt (588-542), Molnár Pál viszont alulmaradt a kifejezetten jól teljesítő Bíró Patrikkal szemben (556-623), így a finis előtt ugyan 2-2-ra álltak az együttesek, de 26 fával összetettben a Répcelak vezetett.

A záró körben aztán ifj. Móricz Zoltán, mind pedig Vörös Milán kitett magáért és pontokat szereztek, utóbbi játékosunk ráadásul az előző szezonban még répcelaki színekben gurító világklasszist, Zapletán Zsombort győzte le kevesebb ütött fával, a több begyűjtött szettpontnak köszönhetően.

A Répcelaki SE ezzel értékes, 6-2-es (3612-3555) győzelmet aratott, egy hét múlva pedig (október 19-én, 12 órától) a Szolnoki MÁV SE vendégeként folytatja a bajnokságot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!