Nem sok ideje van pihenni az Egis Körmend együttesének, amely szombaton rendkívül magabiztosan győzte le a Szolnoki Olaj KK csapatát. Szerda kora este Csehországban lép pályára a vasi piros-feketék gárdája az Alpok Adria Kupa második körében. Ezúttal a BK Opava otthonába látogatnak Durázi Krisztoferék és bizony kemény mérkőzés van kilátásban.

A négyszeres cseh bajnok és ötszörös kupagyőztes Opava a 2000-es évek elején élte fénykorát. Azóta megjárta a másodosztályt is, majd az utóbbi évtizedben a cseh élvonalban meghatározó szerepet töltött be. Az idei bajnokságban a Koli, a Kravlovsti Sokoli és a Decin csapatát is legyőzték. Ráadásul idegenlégiósok nélkül állnak fel.

Patai Benjamin által felkészített körmendi fiatalokra nagy kihívás vár. A fejlődés jegyében igyekszik a vezetőedző mindenkinek lehetőséget adni. Apró érdekesség, hogy Németh Ákos, Oroszi Bence és Durázi Krisztofer nem utazik a csapattal Csehországba, mert pénteken a felnőtt keret Pakson játszik bajnokit és Kelechi játéka is kérdéses sérülés miatt.

BK Opava – Egis Körmend
2019. október 16. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!