Igazi kosárlabda ünnep volt a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája második fordulója a vasi szurkolóknak. A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttese kiváló játékkal múlta felül az acélos nevekkel megerősített PAOK csapatát. A görög bajnok sokáig vezetett, de a hajrát a szurkolók támogatását élvező szombathelyiek bírták jobban.

Szerda este pedig újult erővel bizonyíthatnak Spanyolországban, ahol már pályára léphet a sárga-feketék egyik kedvence Ron Curry is. A hétvégi Oroszlány elleni bajnokin vastapssal köszöntötték a nézők a kiváló légióst, akinek jó játékára szükség is lesz Zaragozában. Akárcsak a szurkolók segítségére.

A közös meccsnézés pedig kiváló lehetőség a sportbaráti kapcsolatok építésére, ápolására. A Malom söröző alaposan és minden téren megújult, hogy minden igényt kielégítsen. Több teremben, hangulatos helyszínen bőséges választékkal csábítják a kosárlabda szerelmeseit. A helyszínen szorít majd az USB szurkolói csoport is, úgyhogy a hangulat garantált lesz.

Az üzlet vezetője pedig elárulta, hogy igazi különlegességekkel készülnek a nagy rohamra. Az ínyencek számára csábító lehet a sült marhaszegyes bagett valamint a Malom Gyros-tál, amelyben finom csirkehús, ropogós saláta valamint hasábburgonya is kerül. Desszertnek pedig a Zaragoza-Falco mérkőzést fogyaszthatják a szurkolók a helyszínen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!