Felemás hetet zárt az Egis Körmend együttese, amely Dániában, a Bakken Bears otthonában lépett pályára a FIBA Europe Cup első csoportmérkőzésén. Bár úgy tűnt, hogy hazai siker születik Varnado és Edwards hatékony játékával sikerült megfordítania a vasi alakulatnak az állást és 81-87 arányban győzedelmeskedtek a piros-feketék.

A hétvégi bajnoki rangadón két veretlen csapat találkozott. A baranyai megyeszékhelyen leginkább a Pécs akarata érvényesült és hatalmas hátrányból még sikerült felállnia a Körmend csapatának, mégis a hazaiak örülhettek a találkozó végén. Ráadásul pénteken Keller Ákos is elköszönt a Rába-partiaktól, a center a Zadar színeiben folytatja pályafutását.

Szerdán pedig máris új mérkőzés következik a piros-feketék számára. A FIBA Europe Cup 2. fordulójában a Legia Varsó látogat a városi sportcsarnokba. A hétszeres lengyel bajnok és egyszeres kupagyőztes vendégek lemásolták a vasi gárda eredményeit, hiszen az Eurocupot győzelemmel kezdték, azonban a hétvégi HydroTruck Radom elleni derbit elveszítették.

Egis Körmend – Legia Varsó
2019. október 30. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!