A hétvégi bajnoki fordulóban remekül játszott az Egis Körmend. A kissé döcögős kezdés után rendkívül tetszetős játékkal múlták felül a Szeged együttesét. Kedd este pedig máris a nemzetközi porondon kell bizonyítaniuk a vasi piros-feketéknek. A FIBA Europe Cup kiírásának harmadik fordulójában a finn Kataja Basket látogat a Rába-parti városba.

Ferencz Csabáék eddig kiváló formáról tettek tanúbizonyságot. Először – idegenben – a jóval esélyesebbnek tartott Bakken Bears otthonában nyertek egy őrületes véghajrát követően. Ezután pedig a Legia Varsót sikerült 74-60 arányban felülmúlniuk. Ugyanakkor óvatosságra ad okot, hogy a finn együttes rendkívül hullámzó játékra képes.

A H-csoport előző két körében rendkívül simának tűnő mérkőzéseken veszített a Kataja. Ennek ellenére győzelmi kényszerre érkeznek a vasi városkába, hiszen amennyiben tovább akarnak jutni a kvartettből, akkor mindenképpen nyerniük kell. Ehhez viszont Matthias Zollner együttesének is lesz néhány szava. Vajon ki nyeri ezt a derbit? A választ megtudhatja mindenki, aki honlapunkon keresztül követi a találkozót!

Egis Körmend – Kataja Basket
2019. november 5. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!