A Vas Megyei II. osztályú bajnokságokban is lezajlott a 12. forduló, mindkét régióban akadtak gólzáporos mérkőzések, de szoros összecsapásokból sem volt hiány. 

Vas Megyei II. o. Északi-csoport 12. forduló 

Nagy meglepetésre kikapott a Gencsapátitól a forduló előtt még listavezető Söpte, így máris két helyet esett vissza a csapat a tabellán. Nem sikerült azonban a dobogós helyek megközelítése az Uraiújfalunak, hisz a Bozsok zsinórban 3 döntetlen után éppen Újfaluban tért vissza a győztes útra. Elképesztő izgalmak közepette végül 4:4-es döntetlent játszott egymással a Kemenesalja és a Spari gárdája. Hiába vezetett háromszor is a mérkőzés során a vendég gárda, a vönöckiek még 2 gólos hátrányból is felálltak, sőt az utolsó negyedórába emberelőnybe is kerültek, de végül a győztes gólt már nem sikerült megszerezniük. Az Ikervár és a Söpte vereségét kihasználva az élre állt a Gérce együttese, akik a Sé otthonából hozták el a 3 pontot.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli-csoport 12. forduló 

Saját pályáján kapott egy hatalmas kiütést a Bajánsenye a Körmendtől. Igazi rangadói hangulat jellemezte a Vasszécseny – Nádasd összecsapást, ahol gólokból és lapokból sem volt hiány. A találkozón egészen az utolsó bő 20 percig vezetett a hazai csapat, ezután viszont beindult a nádasdi henger, a vendég alakulat 4 alkalommal is betalált. Ismét botlott a listavezető: ezúttal Gyöngyöshermányban hagyott pontokat a csákánydoroszlói brigád.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!