A Vas Megyei III. osztályú bajnokságokban is rendben lezajlottak a hétvégi fordulók, mi pedig megpróbáljuk röviden összefoglalni olvasóink számára a történteket. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 12. forduló 

Ismét hatalmas verésbe szaladt bele a Rábahídvég csapata, ezúttal Toronyban kapott 13 gólt a sereghajtó. A toronyiak ezzel gólkülönbséget javítva megelőzték a hétvégén szintén győzni tudó Bucsut a tabellán. A Kőszegfalva nyerte a Cák elleni rangadót, ráadásul nagyon simán. Múltheti vereségét követően a Gersekarát ellen javított az Oszkó.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 12. forduló

Nem sikerült közelebb kerülnie az éllovas, és a hétvégén szabadnapos Magyarszecsőd együtteséhez a Rábagyarmatnak, miután a remek formában lévő Csörötnekkel hazai pályán sem bírtak. Fordulatos mérkőzésen, a hajrában szerzett két góllal fordítva győzött Őrimagyarósdon a Gasztony. Nem bírt egymással a Magyarlak és a Szakonyfalu együttese, így a Szakonyfalu sem tudta kihasználni az éllovasok botlását.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 12. forduló

A sárvári régióban egyedül a Boba együttesének sikerült idegenben győzelmet aratnia. Az Ostffyasszonyfa továbbra is 100%-osan menetel, ezúttal az Izsákfát győzték le hazai pályán. Már 3:0-ra is vezetett a Jákfa, amikor lendületbe jött a Keléd, és majdnem kiénekelte a sajtot a hazaiak szájából.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!