A teke Szuperliga 9. fordulójában a bajnoki cím egyik fő esélyeséhez, a Szegedi TE csapatához látogatott a Répcelaki SE gárdája, a találkozó pedig nagy meglepetésre vendég sikerrel zárult.

Az előzetes esélylatolgatás során csak a legvérmesebb szurkolók fejében fordulhatott meg az, hogy a vasiaknak bármiféle esélye is lehet majd Szegeden, hisz még sosem sikerült pontot szerezniük a rutinos játékosokkal teletűzdelt szegediek otthonában.

Ennek tudatában sem feltartott kézzel léptek pályára a répcelaki tekések, sőt… Az első körben a nagy akarás még kevésnek bizonyult, ugyanis Vörös Milán, illetve az őt váltó Kuslics Gergely, valamint Molnár Pál is pont nélkül zárt, azaz 2-0 arányban a Szegednek állt a zászló.

A második sorban aztán Kakuk Levente csapatkapitány és Horváth Zoltán vette a vállára a vendégeket, a két tekés pedig remek sorozatokat produkálva, 638, valamint 632 fát ütve egalizált, így izgalmas végjátékra volt kilátás.

A finisben Pintér Károly ugyan alulmaradt ifj. Brancsek Jánossal szemben, viszont ifj. Móricz Zoltán 633 fát ütve nem csak legyőzte riválisát, Danóczy Richárdot, de gyakorlatilag meg is nyerte a mérkőzést csapatának, ugyanis a Répcelak 10 fa különbségű (3622-3612), 5-3-as, fantasztikus győzelmet aratott a többszörös Bajnokok Ligája győztes otthonában!

A folytatásban (november 9-én, szombaton 14 órától) a Közutasok Kaposvári TK-t látja vendégül Kiss Zsolt edző csapata.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!