Az átalakult Hungast Haladás VSE hétről-hétre egyre biztatóbb formában játszik. A szurkolók támogatását élvező extra ligás együttesre azonban rájár a rúd, hiszen többen is betegen dolgoztak az elmúlt napokban és akad hiányzója a keretnek, akire nem számíthat Leiszt Máté vezetőedző. Azonban az MTK ellen akár meglepetés is születhet.

Nem lesz viszont olyan könnyű feladat, hiszen a fővárosi kék-fehérek együttesének gerince már hosszú évek óta játszik együtt. Érdekesség, hogy az MTK csapatában csak magyar játékosok játszanak. Erejüket jól mutatja, hogy egy őrületes csatában győzték le idegenben az Újpest együttesét, mindezt úgy, hogy Takács Doroti sérülés miatt nem játszott.

A Hungast Haladás és az MTK megközelítőleg hasonló erőt képviselnek, így nehéz megjósolni melyik együttes akarata érvényesül a szombat esti találkozón. A zöld-fehérek eddig lejátszott mérkőzésein igaz még nem szereztek pontot, azonban a Nyíregyháza és a Békéscsaba dolgát is megnehezítették. Hasonló produkció pedig akár győzelmet is érhet a fővárosban.

MTK Budapest – Hungast Haladás
2019. november 9. – 18:00
Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!