Folytatódik a férfi futsal bajnokság alapszakasza a 9. fordulóval. A szombathelyiek eddig meggyőző játékkal kirukkolva meneteltek a szezon során. Hétfő este pedig egy újabb erőpróba következik számukra. Egy hosszú utazást követően a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club otthonában kell bizonyítania a Haladás VSE csapatának.

A hajdúságiaknak egyre jobb kerete van. Néhány éve még csak a másodosztályban vitézkedtek, azóta viszont sok minden megváltozott. A csapat gerince együtt maradt és tehetséges fiatalokkal kiegészülve vitézkednek az élvonalban. Nem is teszik rosszul, hiszen az előző fordulóig még a harmadik helyen álltak. Pechjükre a Kecskemét ellen nem termett számukra babér.

Ezzel szemben a Haladás VSE tartja előkelő második pozícióját, miután az Aramis ellen egy magabiztos 5-0-ás sikert arattak a sportkomplexumban. A találkozón Juanra tanítványai az esélyesebbek, ugyanakkor az esélyesség terhe is őket nyomja, hiszen a Berettyóújfalu mögött 3 ponttal vannak lemaradva. A bajnoki címre törő szombathelyiekre így nehéz percek várnak.

DEAC – Haladás VSE
2019. november 11. – 18:30
Debrecen, Egyetemi Sportaréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!