Remekelnek a szombathelyi kosarasok. A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttese nemcsak a bajnokságban nyújt kiemelkedőt, hanem a Bajnokok Ligája főtáblán is. A D-csoportban a listavezető Dijon mögött állnak köszönhetően a német Bonn felett aratott magabiztos győzelemnek. Kedden este pedig már Törökországban bizonyíthatnak a vasi kosarasok.

A Besiktas minden bizonnyal neki fog esni a magyar bajnoknak, így nagy segítségre lesz szüksége a Falco együttesének. Ahogy a korábbi fordulókban, úgy ezúttal is lehetősége van a szurkolóknak együttes erővel szorítani a sárga-feketéknek. Az idegenbeli mérkőzéseken rendszerint a Malom Sörözőben gyülekeznek és szurkolnak a kosárlabdabarátok.

A sportbaráti kapcsolatok építése és ápolása mellett a mérkőzés megtekintésére is lesz lehetőség a hatalmas televízióknak köszönhetően. A helyszín minden tekintetben kinőtte magát. A megújulás ugyanis nemcsak a beltérre nézve igaz, hanem a bőséges kínálatra is. Ráadásul folyamatos valamint tematikus akciókkal készülnek a helyszínen.

Az üzlet vezetője elárulta, hogy a PAOK és a Zaragoza elleni BL-mérkőzést rengetegen tekintették meg a helyszínen és az USB szurkolói csoport a hangulatot is megalapozza minden alkalommal. Ezúttal italakciókkal kedveskedik a Malom Söröző a meccsnézésre érkezőknek valamint frissen, direkt a derbire elkészülnek a kocsonyák is, ezzel teljessé téve a palettát. Ráadásul ezúttal már két helyszínen lehet megtekinteni a találkozót…

Találkozzunk mi is a Malom Sörözőben!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!