A Vas Megyei I. osztály 13. fordulójában igyekeztek csipkedni magukat a tabella hátsó feléhez tartozó csapatok: a Szentgotthárd zsinórban 4. döntetlenjét érte el a bajnokságban, igaz ezúttal a címvédő otthonában.

A rossz szezonkezdet után igyekszik kapaszkodni a tabella első feléhez a Király SZE csapata, múltheti vereségüket követően ezúttal győzni tudtak a Csepreg ellen.

Megszerezte első szezonbeli győzelmét a Jánosháza a Körmend ellen. A csapatokat egy nehéz talajú felázott pálya fogadta, ehhez pedig a hazaiaknak sikerült jobban alkalmazkodniuk. A körmendiek szereplése továbbra is rapszodikus.

A vártnál jóval simábban győzött a Répcelak Rábapatyon. A hazaiak ugyan nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe, de ezen a napon esélyük sem volt a répcelakiak ellen, akik gyors, agresszív játékos játszva felülmúlták ellenfelüket.

A szezont jól kezdő, azóta nagyon visszaeső Egyházasrádóc ismét vereséget szenvedett hazai pályán, ezúttal az újonc Szarvaskend együttese ellen. A szarvaskendiek a tabella élbolyához igyekeznek, hisz győzelmükkel az ötödik helyig léptek feljebb.

Továbbra is gyenge formában szerepel a Vasvár, az elmúlt években főként hazai pályán masszívnak bizonyuló együttes ismét vereséggel zárta a hétvégét az éppen ellentétes szezont produkáló Rum ellen. A rumiak újabb sikerükkel a 2. helyen állnak a Celldömölk mögött.

Zsinórban 2. vereségét szenvedte el a Bük gárdája, kisebb meglepetésre a Kőszeg esélyt sem adott az újoncnak, igaz a győzelmüket bebiztosító találatot csak a 88. percben sikerült bevinniük.

A címvédő otthonában zsinórban 4. döntetlenjét érte el a Szentgotthárd csapata, az eddig gyengén teljesítő gotthárdiak a védekezésüket úgy tűnik rendbe tették, ám a támadójátékukon még van mit javítaniuk. A Celldömölk az iksz ellenére is vezeti a bajnokságot továbbra is.

A Szeged ellen is helytálló vépiek ezúttal az ezer sebből vérző Lukácsházát fogadták a hétvége során, a végeredmény pedig nem hozott meglepetést. A lukácsháziaknál valami nincs rendben az idei szezon során, hisz az elmúlt években sokkal inkább az élmezőnyhöz tartoztak, mint az alsóházhoz, most azonban csak a 15. helyet foglalják el.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!