Nem várt izgalmakat hozott a hétvége a Vas megyei labdarúgó másodosztályú bajnokságokban: hazai pályán bukott a Csákánydoroszló, ismét kikapott az Ikervár, alsóházi rangadót nyert a Sitke. Mutatjuk az összes eredményt.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 13. forduló 

Zsinórban harmadszor győzött, így az élre ugrott a Gérce az északi régióban, miután a Söpte ismét nem tudott nyerni, de két vereség után legalább ezúttal pontot szereztek a szintén dobogóra igyekvő Bozsok otthonában. A kimondottan rapszodikusnak mondható bajnokságban bárki megverhet bárkit, az Ikervár ezúttal például Zanaton kapott egy 4-est, míg a Sitke alsóházi rangadón verte a Mersevátit. Az Uraiújfalu is belőtte magának a dobogós helyek egyikét, és már csak egy győzelem választja el őket ettől.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 13. forduló

Elszenvedte első szezonbeli vereségét az éllovas Csákánydoroszló, ráadásul hazai pályán az ellen a Bajánsenye ellen, akik zsinórban 4 vereséggel a hátuk mögött érkeztek a listavezető otthonába. A Vasszécseny nyerte a Körmend elleni rangadót, ám így sem cserélt helyet a két együttes a tabellán. Szintén rangadón lépett pályára Tanakajdon a Gyöngyöshermán, és végül simán sikerült is győznie a vendégeknek.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!