Az Aréna Savariában megrendezett Kadett és Serdülő korosztály számára kiírt körverseny mellett akadt a hétvégén másik helyszínen is pattogott a kaucsuklabda. Az NB II. Észak-nyugati csoportjában érdekelt Szombathelyi Asztalitenisz Klub csapata fogadta a Győri Elektromos Vasas alakulatát. Az összecsapás az 5. forduló pikáns párosításának számított.

A vasi együttes ugyanis a 6., míg a vendégek a 8. helyről várták a találkozót és amelyik csapat nyer, felzárkózhat a dobogóra esélyesek közé. Az Aranyhíd iskola tornacsarnokában kis késéssel kezdődött a mérkőzés – párosok találkozójával. Először a Szarka-Ambrus duó veszített egy őrületes meccsen, majd az ifj. Szarka-Németh alkotta kettős 3-2-re győzedelmeskedett.

Az egyéni párharcok során gyorsan kijött a csapatok közti minőségbeli különbség és ezt a SZAK-Sportiskola azonnal előnyre is váltotta. A győriek egy-egy mérkőzést megnyerve kozmetikáztak az eredményen, de nem tudták elkerülni a nagyobb arányú vereséget. Sikerével így az élre állt a szombathelyi együttes, megelőzve a CVSE III. és a BVSC II. csapatait.

SZAK-Sportiskola – Győri Elektromos Vasas SK II. 13-5

Pontszerzők: ifj Szarka 4, Szarka 4, Nagy M. 2, Németh D 2 és a Németh D.-ifj. Szarka páros

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!