A Vas Megyei labdarúgó harmadosztályú bajnokságokban is pattogott a labda a hétvége során, igaz, sok helyen az esőzések miatt a pálya talaja is befolyásolta a mérkőzések alakulását. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 13. forduló

Ezúttal az Újperint szórta meg a Rábahídvég együttesét, de ezúttal legalább megfelelő létszámban tudott kiállni a sereghajtó. Idegenben nyert és vezeti a tabellát a Torony gárdája. Hiába győzött az előző fordulóban a közvetlen riválisa ellen a Kőszegfalva, a 13. játéknapon hazai pályán vereséget szenvedtek a Vassuránytól.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 13. forduló 

A listavezető Magyarszecsőd nehéz mérkőzésen, de végül győzni tudott Vasalján. Nem mondható el ugyanez a Rábagyarmatról, a tabellán a második helyet elfoglaló együttes zsinórban harmadszor kapott ki a bajnokságban, ám még így is ott vannak az élmezőnyben. Kisebb meglepetésre a tabella hátsó felében szerénykedő Nagyrákos sima győzelmet aratott a Máriaújfalu otthonában.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 13. forduló 

Továbbra sem tud hibázni az Ostffyasszonyfa, az együttes neve mellett 13 forduló elteltével 13 győzelem áll. Izsákfán hullajtott pontokat a Jákfa, a Boba – Simaság találkozót pedig el kellett halasztani az érintett feleknek. A tabella második felében tanyázó együttesek összecsapásain nem bírtak egymással a csapatok: Keléd 2:2 Nemeskocs, Kenyeri 1:1 Sótony.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!