A hétvége során tovább folytatódtak a 2019/20-as teke Szuperliga küzdelmei, a legutóbb Szegeden bravúrgyőzelmet arató vasiak ezúttal a Kaposvárt fogadták, és sikerült is hozniuk a papírformát. 

Már a kezdő etapban felpörgött a hazai gárda, miután Horváth Zoltán 634 fát ütve vert közel 100 egységet Wagner Mihályra, Kakuk Levente csapatkapitány pedig épp csak lemaradt a 700-as álomhatárról (697), miközben 134 fás különbségű győzelmet aratott.

A középső részben tehát már jelentős előny birtokában nagyobb izgalmak nélkül folytathatta a Répcelak, sőt hozta a párharcát a remek sorozatot produkáló Pintér Károly (639 fa) is, így az sem okozott gondot, hogy Molnár Pál alulmaradt Nagy Gergővel szemben.

A záró sorban ifj. Móricz Zoltán betegsége ellenére is hozta párharcát (581 fa), ahogy Vörös Milán sem hibázott (605 fa), így a Répcelak fölényes, 7-1-es (3703-3314) győzelmet aratott a Kaposvár ellen.

A Szuperliga idei záró fordulójára november 16-án kerül sor, a Répcelak pedig Ajkára látogat majd, ahol 14 órától néznek farkasszemet egymással a csapatok.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!