Izgalmas mérkőzésnek ígérkezett a férfi másodosztályú bajnokság nyugati csoportjának két legeredményesebb csapatának összecsapása. A Haladás csikócsapatának vendégek a listavezető TFSE volt, ráadásul a fővárosi alakulat a liga legkevesebb kapott góljával is rendelkezett. Az előjelek ismeretében jogosan használhatjuk a rangadó jelzőt.

A középkezdést követően mindkét csapat igyekezett biztos védekezésből támadást szervezni. Ez leginkább a Haladásnak sikerült és viszonylag korán, már a 6. percben megszerezte a vezetést a házigazda. Németh Zoltán Péter találata után sem változott a forgatókönyv, mindkét kapus bizonyította rátermettségét a találkozó ezen szakaszában.

Aztán a hajrához közeledve gyors gólváltás következett. Hazai oldalon Nagy Kevén, a vendégektől Andorka talált a hálóba. A szünet után felpörgette a játékot a TFSE, míg a Hali II. egyre több hibát követett el. Ezt kihasználta a fővárosi együttes, előbb Kocsi, majd Andorka lőtt egy szép gólt és máris a vendégek álltak jobban.

A hajrában aztán támadóbb szerkezetben küzdött az egyenlítésért a szombathelyi alakulat, de kevés sikerrel. S ahogy lenni szokott, ami az egyik oldalon kimarad, a másikon bemegy. Fodor 38. percben lőtt gólja tett pontot a találkozó végére. A vereség dacára továbbra is küzd a dobogós helykért a Haladás – jelenleg negyedik – a TFSE pedig őrzi listavezető pozícióját.

Haladás VSE II. – TFSE-Szertársport.hu 2-4 (2-1)

Haladás: Homlok – Mód, Szakasics, Kajáry, Németh G.
Csere: Gyimesi (kapus) – Németh Z., Vidák, Nagy K., Gyenese, Volner.
Technikai vezető: Dobány Patrick

Gólszerző: Németh Z., Nagy K. illetve Andorka 2, Kocsi, Fodor

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!