A Hungarysport és a Kozma Szerszámáruház közös kezdeményezésének köszönhetően hamisítatlan sportolói élettel telt meg Lovagi Milán fotós műterme. Szombathely és Vas megye ismert sportolói ragadtak számukra talán nem is annyira ismeretlen eszközöket. A látványra és a hangulatra pedig nem is volt panasz.

Az egész napos fotózáson tiszteletét tette a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, a Szombthelyi Egyetemi Sportegyesület, a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület, a Haladás VSE futsalosai, a Szombathely Crushers amerikai foci együttese és a Westside Tánc Sportegyesület képviselői, akik a Falco Cheerteamként szórakoztatják a közönséget a sárga-feketék mérkőzésein.

Természetesen a csapatsportok mellett egyéni versenyszámban indulók sem hiányozhattak. Elég csak Gyurátz Réka kalapácsvető vagy Tóth Árpád erőemelő nevét említeni. Az ő közreműködésükkel szerkesztőségünk munkatársai is jobban megismerhették a Kozma Szerszám Áruházban megtalálható és megvásárolható eszközparkot.

A fotózáson készült werkfotók remekül visszaadják az egész napos munka hangulatát és már most kíváncsian várjuk a végeredményt, amit a kedves olvasóink is láthatnak. Addig ízelítőként lapozgassák a fenti galériát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!