Szombaton kora délután az Ajka otthonában zárta a 2019/20-as Szuperliga őszi idényét a Répcelaki SE tekecsapata, amely a papírformának megfelelően fölényes győzelmet aratott.

Az első sorban az elmúlt hetekben szenzációs formában gurító Kakuk Levente tarolt hatalmasat, 657 fás új pályarekorddal múlta felül a korábban Répcelakon is megforduló Fodor Szilárdot (593 fa), és Horváth Zoltán is nagyobb nehézségek nélkül múlta felül Tóth Martint (581-531).

A második körben tovább domináltak a vendégek, és mind Pintér Károly (583 fa), mind Molnár Pál (571 fa) megnyerte a párharcát, így a záró sorra el is dőlt az összecsapás sorsa.

A finisben ifj. Móricz Zoltán (581 fa) és Vörös Milán (613 fa) is könnyedén hozta a pontokat, így végül a Répcelak 8-0-ás (3586 fa) sikerrel, és őszi bajnoki címmel zárta  a 2019-es Szuperliga évet!

Forrás: repcelakisport.hu

A vasiakra a következő hetekben nemzetközi megmérettetés ár, ugyanis Kiss Zsolt edző különítménye november 23-án előbb idegenben, majd december 7-én hazai pályán csap össze a Bajnok Ligája első fordulójában a címet védő horvát KK Zaprešić gárdájával.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!