– 15 ország 23 versenyzőjével kell felvennem a versenyt a jövő héten rendezendő SCL könnyű súlyú egyéni világbajnokságon. Az első napi selejtező számok után, a második napra a 10 legjobb eredménnyel rendelkező versenyző kvalifikalja majd magát a döntő napra – tudtuk meg Gadó András szombathelyi erősembertől.

 

 

A selejtező nap versenyszámai: rönknyomás maximum súlyra, keret cipelés 260 kg – 2x20m-re, lengősúly cipelés 320 kg  – 25 m-re, felhúzás maximum súlyra.

– Örülök, mert az eddigi legjobb erőállapotba sikerült hozni magamat, ezt igazolják az elvégzett edzésmunka eredményei is. Egyedüli magyar indulóként szeretnék minden tőlem telhetőt megtenni, hogy Magyarország és Szombathely város hírnevét tovább öregbítsem – tette hozzá  Gadó András, aki az ellenfeleit nem ismeri, csupán egy amerikai fiú lesz, akivel már korábban, a csapat VB-n együtt versenyzett.

Gadó Andrásék november 26-án indulnak Indiába. A november 30-december 1-jén rendezendő versenyt Kalkuttában, az NKDA stadionban bonyolítják le.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!