Őrületes mérkőzést játszott a bajnoki címre két, legnagyobb esélyes együttese a Haladás VSE és a Berettyóújfalu. A veretlen címvédő inkább a védekezéssel volt elfoglalva, mégis a veszélyes kontrákból eredményes tudott lenni. A hazaiak pedig mindent megtettek a győzelem megszerzéséért, azonban a kedd esti találkozón ez nem sikerült.

Az 5-6-ra elveszített rangadó után ismét egy nehéz meccs vár Juanra tanítványaira, hiszen Dunaújvárosba vizitálnak péntek este. A 10. fordulóban elszenvedett vereség után már csak két pont az előnye a szombathelyieknek a Nyírgyulaj előtt, így mindenképpen győzniük kellene a piros-fehérek otthonában. Ehhez viszont a legjobb formájukra lesz szükség, ugyanis a Dunaferr is győzelemre játszik.

Történetesen az újvárosiak a legutóbbi három mérkőzésüket is döntetlennel fejezték be. A 10 csapatos élvonalban minden pontnak nagy értéke van és igaz ez az egálra végződő derbikre, ahol két ponttal lesz rövidebb az adott klub. A Dunaferr kerete tele válogatott szintű játékosokkal, viszont a sorozatos döntetlenek miatt csak a hatodik helyen állnak. Nehéz pillanatok várnak tehát a Halira.

Dunaferr DUE-DUTRADE FC – Haladás VSE
2019. november 22. – 19:00
Dunaújváros, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!