A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlottak az utolsó őszi fordulók, a 15. játéknapon pedig még minden csapat igyekezett odatenni magát, hogy győzelemmel és pozitív érzésekkel térhessenek a hosszú téli pihenőre.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 15. forduló

Nem született döntés az éllovas Gérce, és egyik fő üldözőjük, a Söpte mérkőzésén. Hiába vezetett már két góllal is a vendég söptei gárda, a hazaiak nem hagyták annyiban a dolgot, és kiegyenlítettek. Az Uraiújfalu – Szeleste mérkőzésnek is nagy volt a tétje, hisz a győztes csapat felzárkózhatott az élmezőnyhöz, míg a vesztes a középmezőnybe esett vissza, és végül a szelesteieknek kedvezett a szerencse. A Zanat idegenben győzte le simán a Gencsapátit, ezzel pedig nagyot ugrott előre a tabellán, elhagyta az alsóházat az együttes.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 15. forduló 

Zsinórban 4. mérkőzésén maradt nyeretlen a listavezető Csákánydoroszló gárdája, de a hétvége során pont a 2. helyezett Szentpéterfával csapott össze a gárda, az 1:1-es döntetlennek köszönhetően pedig megőrizték vezető pozíciójukat. A két együttes pontosztozkodását kihasználva közelebb férkőzött a Körmend csapata, akik a Táplán ellen egy gólzáporos mérkőzésen tartották otthon a három pontot annak ellenére, hogy nem indult számukra jól a találkozó. Ahhoz azonban, hogy a körmendiek a tabella 3. helyén telelhessenek az is kellett, hogy kisebb meglepetésre nem sikerült legyűrnie a Gyöngyöshermánnak a Felsőcsatári együttesét, így be kellett érniük egy ponttal, és az őszi tabella 4. helyével.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!