Vérbeli rangadó a javából, legyen szó bármilyen sportágról. A Ferencváros-Haladás párharcok nagyon hosszú évtizedekre nyúlnak vissza és már a teremsportoknak köszönhetően új palettával kiegészülve folytatódhatnak a csatározások. Ezúttal a két zöld-fehér együttes a futsal Magyar Kupa nyolcaddöntőjében találkozik a továbbjutás reményében.

Ami talán a szombathelyiek mellett szólhat az a nagyobb rutin és a minőségbeli cserék. Ezt erősíti, hogy a bajnoki pontvadászatban is a második helyen áll Juanra együttese. Az idei kiírásban már találkoztak a felek a Népligeti Sportcentrumban. Akkor a 5-2 arányban győztek a vasi futsalosok Dróth hatékony játékának köszönhetően.

Ezzel szemben a Fradi hullámvölgyben van, legutóbbi három bajnokiját is elveszítette és vissza is estek a tabella ötödik helyére, ahol hármas holtversenyben állnak az Aramis valamint a Dunaferr együtteseivel. Azonban a Magyar Kupában csak egyetlen mérkőzés dönt a továbbjutásról, így bármi megtörténhet. Illő lenne azért nyernie a szombathelyieknek.

Az egyik futsal szaklap szerint ugyanis a februári négyes döntőnek épp a vasi megyeszékhely adhat otthont. Milyen felemelő érzés lehetne a játékosoknak és szurkolóknak, ha hazai környezetben küzdhetnének az érmekért?! A Ferencváros elleni sorsdöntő találkozót egyébként oldalunk stream segítségével közvetíti, így nem marad le egyetlen olvasónk sem a legfontosabb momentumokról.

FTC-Fischer Klíma – Haladás VSE
2019. november 27. – 20:00
Budapest, Népligeti Sportcentrum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!