A kemény munkát és felkészülést követően került sor a megmérettetésre a Haladás VSE ifjú cselgáncsozóinak, akik Győrben léptek tatamira. Antoni Zoltán tanítványai az országos bajnokságon bizonyítottak, még pedig kiválóan. A szombathelyi színeket ezúttal három versenyző képviselte és mindannyian kitettek magukért.

Pesti Péter a „B” kategóriás 60 kilogrammos súlycsoportban bizonyíthatott. A nehéz ellenfelek és sorsolás dacára rendkívül jó napot fogott ki és szép sorban lépett át ellenfelein. Az elődöntőben kis szerencsével nyerhetett volna, azonban a hosszabbításból a riválisa jött ki jobban. A bronzmeccsen viszont esélyt sem hagyott afelől, hogy ki a jobb.

Az országos bajnokság diák „B” korcsoportjában ott volt az indulók között Gadó Dominik, aki szintén remekül versenyzett a 35 kilogrammosok között és pontszerzőként fejezte be a napot. A 7. helyezés mindenképpen dicséretet érdemel. A felnőtt II. osztályú ob-n Antoni Zoltán a 90 kilogrammosok mezőnyében szerepelt és végül fejezte be ötödikként a megmérettetést.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!