Az NB II. nyugati csoportjának mérkőzésén találkozott a Dombóvár és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület. A forduló pikáns csemegéjének ígérkező találkozót a hazaiak kezdék jobban, nagyobb elánnal játszottak és igyekeztek ellépni a vasi alakulattól, azonban Horváth révén gyorsan felzárkózott és egalizált a vendég együttes.

A negyed hajrájára aztán a vezetést is átvette a SzoESE, ekkor úgy tűnt, hogy meglepetést okozhat a kék-fehér gárda. A hazai együttes viszont másként képzelte a folytatást és egy 11-0-át repesztettek. Hiába kért időt a vendégek mestere, nem sikerült felzárkózni és rendkívül pontatlanul céloztak a csapatok, ami az eredményen is meglátszott.

A szünet után rendezték a sorokat a felek, azonban a vasi oldalról csak Horváth tudott kiemelkedő formában játszani, ez pedig ahhoz volt elegendő, hogy tartsa a különbséget a SzoESE. Az utolsó felvonásra aztán el is fáradtak a vendégek, így még nagyobb lett a csapatok közti távolság. A szorosnak ígérkező találkozót, így megnyugtató előnnyel nyerte meg a Dombóvár.

Dombóvári KSE – SzoESE 72-42 (12-15, 18-7, 18-14, 24-6)

SzoESE: Horváth 13/3, Czeigli 3/3, Mészáros -, Novák 10/6, Kerekes 6.
Csere: Gombkötő 4/3, Frisnyák 3, Monek 3/3.
Vezetőedző: Kéri Péter

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!