Jól kezdte a találkozót az NB II.-nyugati “B” csoportjának rangadóját a Haladás VSE/Sportiskola. A TFSE próbálta megakadályozni, hogy jobban ellépjen a vasi alakulat. A hajrában aztán a vendégek koncentráltak jobban a kritikus pillanatokban és ha ráadással is, végül a szettet is megnyerték majdnem félórányi játékot követően.

Ezután viszont a szombathelyiek percei következtek. Tudatos játékkal és némi hibával fűszerezve irányította a találkozót a Haladás. Dr. Mucsi Péter vezetőedző igyekezett rendet tenni tanítványai fejében, ennek eredményeként egyenlített, majd fordított a vasi alakulat. A második és harmadik szettet megérdemelten nyerte meg a Hali.

Az utolsó felvonásban aztán mindent megpróbált a TFSE, hogy megtörje a szombathelyiek lendületét. Részben sikerült, mert a Haladás ekkor ismét pontatlanul játszott, azonban a negyedik játszma végén a hazaiak voltak eredményesebbek és nyerték meg a találkozót. Ezzel a sikerrel megelőzte riválisát a tabellán a Haladás és fellépett a 6. helyre.

Haladás VSE/Sportiskola – TFSE 3-1 (-28, 23, 18, 22)

Haladás: Katona, Fatér J., Perintfalvi, Héjj, Sajben, BLázsovics, Németh Boglárka, Németh Blanka, Sebestyén, Németh Tekla, Szendrődi, Horváth,
Libero: Zoltán, Fatér V.
Vezetőedző: Dr. Mucsi Zoltán
Másodedző: Horváth Mónika

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!