Továbbra is kulcsjátékosokat kell nélkülöznie Leiszt Máté vezetőedzőnek a 1.MCM-Diamant Kaposvár elleni mérkőzésen. A szombathelyi extraligás női röplabda csapat így minden nyomás nélkül bizonyíthat idegenben, több fiatallal a soraiban. A zöld-fehérek mestere ezúttal is azon játékosainak ad lehetőséget, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán.

A vasi alakulat legutóbb Nyíregyházán bizonyított és bár 3-0 arányú vereséget szenvedtek, több szettben is akadtak biztató jelek. A találkozót követően a szombathelyiek vezetőedzője is megdicsérte játékosait, akik megnehezítették a nemzetközi kupában is bizonyító nyírségiek dolgát. Hasonló produkcióra lesz szükség csütörtök este is.

Már csak azért is, mert a Kaposvár a nyáron alaposan megerősítette keretét, ezt pedig a tabellán elfoglalt helyezésük is megerősítik. Az eddig lejátszott 8 mérkőzésük közül hetet megnyertek és egyedül a Nyíregyháza tudta legyőzni őket. Érdekes mérkőzésre van tehát kilátás, ahol a hazaiak vállát nyomja az esélyesség terhe.

1.MCM-Diamant Kaposvár – Hungast Haladás
2019. december 5. – 18:00
Kaposvár, Aréna Kaposvár

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!