Fiatalokkal teletűzdelt kerettel érkezett és ennek megfelelően állt fel a Kaposvár elleni találkozóra a Hungast Haladás együttese. Ennek ellenére a bajnoki címre törő hazaiak szája íze szerint alakult a találkozó. Tálas Zsuzsanna csapatkapitány hatékony munkájának köszönhetően gyorsan előnyhöz jutott a Kaposvár.

A második szettre szerkezetet váltott Leiszt Máté és Vacsi új poszton bizonyított valamint Lescay pályára küldésével stabilabbá vált a Haladás támadójátéka. Bár a nyitásfogadások terén döcögött a vendégek szekere, próbált fogást találni a hosszabb kispaddal rendelkező házigazdán. Hiába, mert Klisura ellenállhatatlan formában volt, így háromnegyedóra alatt már kettővel ment a Kaposvár.

Az utolsó játékrészben igyekezett mindent megtenni a szombathelyi együttes a szépítésért, azonban ez nem sikerült. Sokkal kevesebbet hibázott a hazai együttes és az ellenfél minden megingását kihasználva magabiztosan nyerte a találkozót. Ezzel a győzelemmel továbbra is üldözi a listavezető Nyíregyházát a második helyen álló Kaposvár.

1.MCM-Diamant Kaposvár – Hungast Haladás 3-0 (12, 15, 18)

Haladás: Csóka, Császár, Vacsi, Péteri, Wallner, Pickering
Libero: Lojen, Zoltán
Csere: Szendrődi, Lescay
Vezetőedző: Leiszt Máté

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!