Az Egis Körmend együttesénél a nyáron új koncepcióval vágtak neki a bajnokságnak valamint a nemzetközi kupaszerepléseknek. Kozma Gergő érkezésével a fiatal magyar magot erősítette meg a vasi piros-feketék együttese, a játékos azonban egy sérülés miatt csak néhány napja a BC Hallmann Vienna, majd a Jászberény ellen mutathatta meg tudását és tette mindezt nagyon jól.

Milyen érzés volt ismét tétmérkőzésen pályára lépni?

– Mióta Körmendre igazoltam arra vártam, hogy visszatérhessek a pályára. Sajnos elég nehézkesre sikeredett a felépülés, de nagyon boldog vagyok, hogy magamra ölthettem a mezt! A hangulat mindig hibátlan Körmenden, ezt mindenki tudja, aki kicsit is benne van a kosárlabdán, ez a visszatérésemkor sem volt másképp. Hihetetlen élmény volt a hazai közönség előtt visszatérni a pályára.

Mennyire voltál elégedett a saját játékoddal?

– Nagyon jól ment a csapatnak a Jászberény elleni meccsen, jó ritmusban játszottunk, ami kicsit megkönnyítette a dolgomat nekem is. Elsőre nem volt rossz, de meg nagyon sokat kell fejlődnöm, es vissza kell nyernem elsősorban a lendületemet es gyorsaságomat.

Milyennek értékeled a csapat teljesítményét?

– A felnőttekkel kezdünk visszatérni a szezon eleji jó formához, ezt jól mutatja az is, hogy sikerült továbbjutnunk egy kiváló csapatokat felsorakoztató csoportból a Fiba Kupában. Az Alpok Adriás fiatal csapatunkkal még sokat kell dolgoznunk es fejlődnünk, de nagyon szeretnénk megszerezni az első győzelmet.

Mit vársz magadtól és a csapattól a következő hetekben?

– Kemény meccseink következnek a bajnokságban, hiszen két rangadó vár ránk. Először a Zalaegerszeggel nézünk farkasszemet, majd a regnáló bajnokot fogadjuk hazai pályán. Nehéz meccsek lesznek ezek, de a pihenő feltöltött szerintem mindenkit es újult erővel folytathatjuk a munkát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!